eCity Technology Close Up of Badge
Shows LEVC Design

Alle producten van LEVC zijn voorzien van de innovatieve eCity-technologie.

Het zijn elektrische voertuigen die uitsluitend worden aangedreven met accustroom. Ze hebben een extra ingebouwde generator, een benzinemotor van 1,5 liter, die de ‘bereikverlenger’ wordt genoemd en die de accu zo nodig oplaadt voor nog grotere bruikbaarheid en flexibiliteit dan met alleen elektriciteit.

Onze voertuigen worden altijd elektrisch aangedreven; de ingebouwde generator is op geen enkele manier verbonden met de achterwielen.

De bereikverlenger doet uitsluitend dienst als krachtbron die elektriciteit levert aan de accu en zo de actieradius vergroot.

Met de drie rijdmodi

Pure EV

In de Pure EV-modus wordt de bereikverlenger uitgeschakeld en wordt alleen elektrische energie gebruikt. Hierdoor wordt er uiteraard geen benzine verbruikt en vindt er geen uitstoot plaats – een zeer effectieve optie voor het rijden in de stad. Als uw accu bijna leeg is, zal een indicatielampje u adviseren om een andere rijmodus te selecteren.

SmartĀ 

Smart-modus is de aanbevolen en makkelijkste optie voor de meeste situaties. Het zorgt voor automatisch schakelen tussen de lithium-ion-accu en de door benzine aangedreven bereikverlenger, afhankelijk van de snelheid en de gaspedaalcontrole van de auto.

SaveĀ 

In de Save-modus wordt de bereikverlenger gebruikt om het accuvermogen te behouden voor later gebruik. Dit kan vooral nuttig zijn voor chauffeurs die naar hun werk rijden via snelle wegen, omdat zij hierdoor de elektrische stroom kunnen gebruiken voor stedelijke gebieden (waar benzine sneller wordt verbruikt).