LEVC Ansty Park

Erfgoed & logo

Onze naam en logo combineren met succes het 100-jarige erfgoed van ons bedrijf en zijn toewijding aan geavanceerde EV-technologie.

De nieuwe naam en het nieuwe logo combineren op succesvolle wijze de taxi bedrijf die 70 jaar terug en onze verbondenheid met de geavanceerde EV-technologie.​​

  • ​​De inspiratie voor het nieuwe logo is voortgekomen uit onze geschiedenis, die van het taxibedrijf, en mythologie​

 

  • Het paard staat voor de vele eigenschappen van LEVC’s producten en de mensen die er achter staan: betrouwbaarheid, onverstoorbaarheid, veiligheid en paraatheid.
  • Het paard staat voor de oorsprong van het taxibedrijf, dat ooit begon met paard en wagen.

 

  • De inspiratie voor de vleugels komt van Pegasus, die altijd klaarstond om de held te helpen overal naartoe te komen.

ONZE VISIE

De marktleiders zijn in het aanbieden van stedelijke bedrijfsvoertuigen

Vanuit de basis zijn wij zijn een progressief, toekomstgericht bedrijf met respect voor ons verleden en de visie van onze oprichters: voertuigen maken die de toon zetten in hun klasse. We blijven trouw en toegewijd aan dit concept alsook aan onze groeiende afzetmarkt en ons merk in markten wereldwijd.

Die visie gaat gepaard met een vernieuwde verantwoordelijkheid voor het milieu. Onze voertuigen moeten voldoen aan de strengste emissienormen ter wereld. Door het gebruik van de nieuwste technologie voor elektrische aandrijflijnen en geavanceerde materialen is zelfs de iconische zwarte taxi nu “groen” geworden.

Wij willen ons richten op de grotere steden in de wereld die voor dezelfde uitdagingen staan met betrekking tot verstedelijking, slechte luchtkwaliteit en de toenemende vraag naar veilig, toegankelijk vervoer van A-naar-B.

 

 

Beter Leven in de Stad

Met vernieuwde aandacht voor de negatieve effecten van dieselmotoren en strengere wetgeving die nieuwe technologieën vereist, zoals zero-emissie-voertuigen, zijn we trots op onze rol als pionier, op weg naar een groenere toekomst. In de loop van onze geschiedenis hebben wij de focus altijd gelegd op de behoeften van passagiers. Vandaag de dag zijn de behoeften van onze planeet voor ons minstens even belangrijk.

Zoals u mag verwachten van de makers van de nieuwe generatie elektrische voertuigen is zelfs onze nieuwe fabriek ontworpen en gebouwd met duurzaamheid als prioriteit. Het dak- en grondwater wordt gerecycled en wordt afgevoerd via een netwerk van genaturaliseerde vijvers waarin vele diersoorten leven, inclusief beschermde dieren zoals de Kamsalamander. Al het water dat op het terrein wordt gebruikt, wordt op deze manier gezuiverd en gerecycled.

LEVC streeft ernaar om een positief verschil te maken en impact te hebben door middel van technologie en beleid. Door samen te werken met stedenbouwkundigen en bestuurders, kunnen we een betere toekomst voor steden creëren waarin onze groene voertuigen een centrale rol spelen.

We dragen ons steentje bij om doelstellingen met betrekking tot luchtvervuiling te behalen door emissievrij rijden mogelijk te maken, en het verminderen van verkeersopstoppingen door middel van een hogere bezettingsgraad per voertuig en een fenomenale wendbaarheid.

Culturele Impact

Het is moeilijk om een in Londen opgenomen televisieprogramma of film te noemen waarin een van onze voertuigen niet in beeld komt. Van Carry on Camping, tot Captain America: Civil War, in beelden van London en Great Britain zie je op het scherm vaak slechts één wagen: de iconische zwarte taxi.

Tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in 2012 in Londen, figureerden zowel de FX4 als de TX4 tijdens een indrukwekkend eerbetoon aan de hoofdstad, op een schitterend podium in het Union Jack-thema.

‘Tootles the Taxi’, de gelijknamige held van een populair kinderboek, verscheen zowel als een FX3 als een FX4 in verschillende uitgaven. We overdrijven niet als we zeggen dat vele generaties vanaf jongs af aan zijn grootgebracht met ons merk en onze voertuigen.